kablama

Nu har det varit fredag och helg, fyfanvadbäst. Har varit med Duttvard sen i fredags, chillat hela helgen. Cheeeezez.

     Nu sitter jag iallafall hemma i vinterkläder, fortfarande kall efter att ha åkt runt på ekerö och stenhamra i någon timme för några timmar sen, mäkta mysigt. Är sugen så sating att gå ner till konsum och köpa skit, mmmmmm.
oh baby give me one more chanceIgår var man med Louise och Linn, smått Jimmy. Det fors till staden, jag blev sur på sl, högst spännande och viktigt att läsa! :)
     Idag iallafall hade jag min första tyskalektion, fettttma kul. Ich Heiße Angelina, und du? Sen slutade vi tidigt, så var hemma strax efter ett. Sen blir det ut och äta födelsedagsmiddag. Grattis både syster och far! 

bananpizza

Åter sov pojken över, mycket tjusigt :). Så vaknade igen onödigt tidigt, men lyckades ändå komma sent till första mattelektionen pga köp av äpplen på konsum. Väldigt mycket i onödan också, för på lunchen åt jag med älsk, som kom heeela långa vägen från sickla för att avnjuta med mig en bananpizza. Oturligt nog var detta inte lunchtid, utan NOtid... Så jag och halva klassen vimsade runt tills vi fann salen! 
    
     Sen var jag i stan med Linn, köpte Coldplays Parachutes på stolt impuls. Också var vi sociala med en klockförsäljare till den nivå att man fick veta hans namn och att han talade flytande engelska :), imponerande. 


                      

Skånes very own love tree!


24 augusti, älskling

Första riktiga skoldagen detta, börjar halv elva. Trevlig början på dagen, vaknade tidigt och vinkade av pojken. Satans ont i ryggen efter mer än fyra timmars stående och hoppande på konserten, hänger runt lite i dörrarna för att sträcka ut det, alltid kul.
     Men idag iallafall är ett duktigt datum! Betydande att pga något som hände för ett år sedan ska jag vara lite jobbig nu. Gissa att jag varit tillsammans med söta Jimmy i ett år nu :). Kul att ha en människa man kan vara hur jobbig som helst med, pussa på, nörda sig med naturprogram med och allt galet och dumt jag skulle få för mig!

 Men nu till att göra sig till skola och hänga lite mer i dörrar!

pang bom död

Vi var två sega flickor som vaknade igår halv nio, sega sega sega. Sen fick vi reda på lite saker, snabb fix och ut i regnet! Plats 358 fick man sig! :)
     Så hade vi drygt nio timmars väntande tills konserten. Tiden fylldes med vändtian med Hanna och Lisa, som vi satt med, mat, kakor, en geting och en nyckelpiga, män på hästar, musik osv osv.. 

     Så tillslut, insläpp! Så då satt vi på stadions mark, drygt tio meter från scen, i två timmar. Blev lite tryckvågor och ramlade lite folk över oss.. Och så upp på scen gick......
White lies!
Så där stod folk och skrek över dom i någon timme, satan vad bra dom är live!
     OCh sen, the moment we'd all been waiting for, slocknade lamporna och ut kom, med tomtebloss,....
COLDPLAY.
Låt mig dampa. Lika bra som man minns dom, smärre färre överraskningar.

                   

Sen hem, åt fettismat och pang bom död.


hålla om dig och krama dig

Idag runt tiotiden började den första och enda lektionen, sen var det hem för klassen :) Sedan var jag med lilla Jimmy. Försökte lära människan fur elise men reslutatet var mest skrik, slag och damp.. Sen mat så hem åkte pojken! 
    
     Nu sitter jag på golvet och kollar på Family Guy, garvigt värre. Väntar på att Lydiaflickan skall komme :) Men tänkte dra ner till konsum och köpa äntligen subs och något annat mums perhaps, whatever makes me drooool

    Wooh, purple flowers, yaaaay.

muse, me likeoh sugar dodoododo

Första dagen i skolan, trevligt värre :) blev drygt fem och en halv timmar där! Går samma klass som My, kände iaf någon i klassen! Men ja, dagen var med Linnea och My, lite Oscar också när man stötte på honom i korridorerna :) Så var man lite sådär social med några främlingar, yes yes. 

     Sista två dagarna på sommarlovet spenderades med Jimmy som äntligen kom hem från Grekland och Linn :). Shibby med stor säng tycker jag förresten.

.


    

väddö

Nu är jag hemma, ett dopp i Ålandshavet, massa studsande på matta och gående på stenar, två childish filmer, blåbär och ....23,24,25 myggbett senare!ja, rubrik..

Härlighärlighet, jag har mig en ny säng, en stor helvetes ny säng :) Hög och fin. 
     Igår natt sov lilla Linn över, som hade ramlat i en liten trappa och blödde lite smått i huvudet... Und today har jag, Lydia och Stöta-på-i-H&M-Hanna varit i staden. Köpt mig jeans och strumpbyxor, ohbaby! Sedan gick Lydia och jag lite promenad med Ahed, som var i stockholm över dagen :) Lydia is to spend the night here och imorgon tar vi bussen till väddö, yeeeehaw.


Kys og Knus, ska gå sova i min bigmamabed!

sockervadd i regnet

Några fina dagar har gått nu! Har bland annat badat med Jimmy i sandudden var det nog, picknickat på skinnarvik, spångavandrat med Louise, Lina et Johan och stött på deverse folk och idag varit med Andreaflickan på grönan
                                                                    Högst spännande, don't you think?
     Jadå. 

 

me likes

                                                 


muffinsdagen

Idag är the fourth of August, menande att idag är dagen man bakar muffins :). Hade hoppats på lite höstigt väder, men nejnej, 20+ och sol blir det då!

     Men iallafall, fram tills nu;
Lördag; födelsedag hade en viss person, grattis Louise! Vi (Anja, Lina, Louise, sofia et Lydia) letade café i någon timme på stan tills vi gav upp och åkte ut till spånga. Satt på någon liten fest i drygt en kvart, så film hos Jocke sen sleep hos Lydier!
     Söndag - idag; Åkte iväg till Ekerö, vippade runt där lite, så in till stan på kvällen med Jimmy. Spendera tider här tills nu och snarre skall man till Skärmarbrink, yay.     

priiiiiide


RSS 2.0