spåra


back to the futureHär är vad Lydia och jag har nördat hela eftermiddagen, skööönaste gammelfilmerna från barndomen. Imorgn ska vi upp tidigt och simma (bli av med fettet vi ätit på oss under dagen).


mellandagarna

Mysig har denna vecka varit, bio med Jimmy, träffat diverse kompisar och familj och firat jul osv! Ska ut och träffa Linn för kvällen. Men först ananas, hejdå!
snö

Idag var sista dagen, körde supermario på gympan, äckligt jobbigt så jag och Malin och gick gömde oss och var sociala med Theresa från någon Tklass :). Sen bar det av till Lydia! Vi nördade back to the future och sedan ut i backen och åka pulka (i grymt snygga täckisar)! Mycket te och kakor också, mys mys mys.Hahahah, garv.

 


fika halv nio en onsdagmorgon - mys

 


tisdag

Kvar att göra under onsdag och torsdag; uppspel, häfte, något svenska...., två förhör, massa engelskaläxa...
Gulligt hur dom klämmer in allt.

Gilla Tchaikovskys nötknäpparmusik. Alltid gjort, alltid göra.
Filmer som är måste;
Nötknäpparprinsen och Lejonkungen.
Men här har man min förlängda helg, finfint! :)

 


tredje advent

Man börjar känna aningen julkänsla, fast... nej. Borde börja slå in presenter osv. I fredags var jag på nötknäpparn/petter och lottas (eller vad dom heter) jul. Blandningen sög, älskar musiken. En sak jag ångrar; att jag inte gick vidare på balett och faktiskt blev bra på något estetiskt.
     NU sitter jag och är fet med soppa och film. Spännande värre, bara fyra dagar kvar i skolan!Snygg hållning.                                           


she can't run in those little high heels


Bergianska trädgården

     


If love is shelter, i wanna walk in the rain

(Johnny Cash)


Så idag fick vi äntligen vara på skolans gym!! Tränade galet och träningsvärk jajajajaja. Sen var det en låååång föreläsning om vatten med någon dampman som skrek och hade sig. Efter skola chillade vi på café60 och kastade runt kladdkaka och roligheter. Men ska fetta popcorn och simpsons!

i've got nothing to do today but smile

Försovit mig duktigt idag. Sitter och lär mig red dress istället för att gå på idrott.... Kanske borde åka. Men tråkvärre, bajsbajs! Får se vad som händer med eftermiddan, lär väl sitta och klistra i presenten.

 RSS 2.0