a

Nejmen, goddagens.
     Jag har hittat mig ett jävlars gott recept på kakor som jag tänker baka dagligen! Hihi, nej, jag är inte fetmabaserad.

Igår åkte jag iallafall till ekerö, med håret ute och kände verkligen av tröttnaden. Så fram plockades saxen och nu är håret på ett ungefär till axlarna :).
     Så åkte man hem och hade sig och sov sig till onsdag och nu är det onsdag.
Och idag har jag varit i skolan, sedan bakat kakor, filosoferat lite om kärlek med min syster och Samuel, och så varit förbaskat trött. 
     Så nu ska jag bege mig. Men jag säger inte vart.... hohohoho.


&

Idag är det måndag. Jag kan inte säga att jag skulle ställa mig på måndagars sida om det var så att några talade om måndagar. Förutom lite. Hade mitt utvecklingssamtal idag, det gick väl finfint. Niklas, mentor, hade ju sina kommentarer och jag hade mina kommentarer och föräldrarna hade sina kommentarer. Det kändes smått oseriöst i vissa stunder, som dom stunder då jag och Niklas började diskutera hans kravmärkta banan..
     Iallafall, så missade jag sorgligt nog No-lektionen p.g.a, ska gråta mig till sömns..., och sedan hade vi lektioner och lunch och lektioner. Efter skolan träffade jag ovanligen käre Jimmy, vi åt och sen somnade vi. Kan inte hjälpa att jag känner mig aningen aningen som en liten gammal tant. 
    
     Så åkte vi till brommaplan och åt där lite smått och sedan var det farethewell och vi åkte åt varsitt håll. Idag lyckades jag också slå min mobil så hårt i golvet att den nu har en charmig spricka över skärmen, kudos :).

The Ting Tings - Be The One.


alone we stand, together we fall apart

Idag vaknade jag nio ungefär, det säger en hel del, till exempel att jag hade en lång dag framför mig.
     Nejmen, dagen segade, jag latade, gjorde gymnasievalen osv. Runt fyratiden fick man ett litet sms av sin pojke som meddelade att han precis vaknat, han hade spenderat natten med nattgibb och somnat runt tiden då jag vaknade. Så lite efter det tog man sig ut till ekerö! Där var jag utmed kvällen och kom hem någon gång närmare natt.

Låtar för dagen, stunden, året, månaden...  vadsomfallerdigin.
The Strokes - Someday - You only live once.

     Håkan Hellström - Midsommarnatsdröm just för att det är så... somrigt ute.

14 Februari

Idag vaknade vi tidigt, runt åtta! Och vi var tidiga med det mesta, med vi menar jag mig själv, jag och Jimmy. Man åkte hem runt halv tolv tiden och var framme någon gång ett. Väl hemma andades jag och blev sedan hämtad av pappa. I bilen, påväg till Tumba att fika hos en låtsassyster av min, satt pappa, Anne och Adrian, och jag, och argumenterade om hur man egentligen åkte och om google earth verkligen funkade så bra som påstått..!
     Så var vi i Tumba med de fyra barnen, Linnea, förutnämnda och föräldrarna till barnen! Jag personligen läste tre av barnen en saga och hjälpte sedan det fjärde att lägga pussel, bedårande små krabater.

     Så for det hem och fick mig ett presentkort att ta en aurabild av  käre mamma och tio minuter senare satt man på tunnelbanan till ekerö! På brommaplan mötte jag Hanna, www.hannysen.blogg.se och vi tog den lilla bussen till slutstopp tapp. Där mötte vi upp med Jimmy och Johan. Trevlans trevlans säger jag bara.
     Lite senare kom Camilla och Fredrik förbi och ännu en vild vild tid senare drog sig Jimmy iväg från oss alla. Så vi gick ut och hade roligt med att åka isbana och jag blev underbart(...) hes. Nu pratar jag så fint att jag kan tro att ni bara kunde sitta i timmar och höra mig tala...
     Men så sedan drack vi te och sen åkte vi flickor till brommaplan åter. Där stod vi en stund och gladade runt tills jag lämnade tösarna för att ta mig på tunnelbanan. På tunnelbanan började några randoms prata med mig, det var ju trevligt det :). 

Och idag är ju alla hjärtans dag, man säger ju älskhet och sådant :).     
     Men nu ska jag göra annat, goder natt. 

 

fredag i efterhand

Men ser man på. Inatt kunde jag inte sova så runt tvåtiden gick jag ut på en kylig promenad. Jag hade med mig oboy men hade inte orkat värma den, men upp till skinnaviksberget gick jag och satt i någon kvart eller så. Mys Mys.
     Sedan var jag dödligt dödligt trött, men kunde ännu inte sova och låg vaken tills någon gång tidigt då jag somnade. Fick sedan sova ut över Solektionen, sorgligt att den skulle behöva påverkas... 

     Efter skolan försvann jag till spånga och träffade där på Tilda! Vi gick hem till henne och satt tills vi vandrade ut att möta Louise. Dagen rullade, vi latade runt hemma hos Tilda. Så skulle Tildaflickan iväg till staden och Louise och jag tog oss ut til ekerö där Hanna redan befann sig på plats!
     Så där var vi, på ekerö med Jimmy, Johan, Hanna, Anders och någon ny pojke, Alex?.. :), och vippade runt lite.
Så åkte flickorna hem och jag spenderade natten hos familjen Skille, trevligt trevligt!
                                  Hihi, freak.torsdag

Idag vaknade jag okunnig att prata och fick stanna hemma. Under dagen dracks det te och åts gårdagens kakor...
     Sedan pratade jag med Linn och planen att mötas på södra höll. När jag gick ut var jag typ blockad från världen och lyckades gå över gatan mot rött ca tre gånger, bland bilarna, utan att knappt märka eller bli påkörd, det var lite.. udda. Så var typ allt tyst, som distant eller nåt, lite coolt! :)

     Vi två var iallafall sega, mest pga mig... Låg på golvet och dog lite smått medan hon åt i sig lite macka. Så åt vi flingor.
Så åkte vi till staden och gick till fina lilla Cinderella och köpte mig en klubba och sedan till Burger King för att åtnjuta oss lite mat..
     Så latade vi hemma en stund och sedan bar det av till södra där man vinkade av den käre flickan.


hihi.

Idag skrev jag ju aningen dagligt, men nu har saker hänt!
     Höhö, ja, saker.. Andrea kom till min fina lägenhet och vi satt där en stund, så gick vi ut och mötte en flicka så kallad Mikaela. Jag kände av deras ögonblick och gick hem igen :) :) :). 
     Väl hemma gjorde jag pannkakor. Det var ju lite sådär att jag stod och tänkte "Nu kommer brandlarmet gå, det kommer gå nu" när det hände att det började tjuta. Högt och galet och jag fick dra ut batteriet före jag fick äta mina pannkakor. 
 
Så började skolan halv ett och där satt vi i datasalen och satt väl, datorn gick väl fort lite sådär att om man tryckte fram nåt så kom det tio minuter senare. Så matte, där satt vi och jag lyssnade på Toms fina musik :).
     Så bakade jag charmiga kakor väl hemma och sedan gick timmarna. Käre syster ville ha med mig till mataffären och där gick vi genom kylan.
     Så var far här när vi kom hem, till INGENS chock. Vi satt väl några timmar och la till några fler fina gymnasium på listan före jag gnällde som en spik och sa att jag ville dö och klippte av mig handen.
     Nej, dramat var väl inte så, men jag mådde illa och skickade väl hem pappa lite smått sådär, som för sin del mådde illa han med.NU är nu och nu ska jag lämna en sång; Aqualung - Strange And Beautiful.


dagars dagar

Onsdag - Halvdag!
    Såhär började veckan;
Måndag - Skola, Jimmy.
Tisdag -  Detsamma! Även målade vi en charmig färg på Atiden, skulle väl kallas spyende grön och vi gjorde av den en elefant att sätta på väggen :). Min tröja blev fin och fläckig och även min väska har ett minnesmärke..
     Också sov jag hos Jimmy och vaknade idag med ont i halsen. Hemvägen var snabb och tidig och här sitter jag nu, dagen ännu börjande........
     Min hals är jävligt störande och jag ska ta någon bakteriedödande grej, trevligt trevligt.

Sen har vi oss en härlighet, skapad av coolingarna själva The White Stripes - The Denial Twist.

veckoslutet

Igår vaknade jag och Lydia ca tio, iallafall jag, så spelade vi lite glatt mario och spenderade tider!
     Så åkte vi till slussen och hon skulle träffa vän och jag åkte vidare till ekerö för att träffa Jimmy!

Och igår dog också min ipod..
     Så när jag åkte hem idag var det tyst, bortsett från några som satt och vägrade prata om annat än Dota(...) på tunnelbanan i trettio minuter.
     Också idag fixade jag mina fina hål i öronen, gjorde ju smått ont och fick göra om när jag kom hem, men nu kan jag ha örhängen igen, vinst i say! ;o ;o

Sen väl hemma gällde paj och heta diskussioner om gymnasiet. Pappa kom beredd med fina papper och så satt vi, tre timmar, och bla bla bla osv.

Sedan var det kväll och jag har blivit dragen till att lyssna snart säkert 20 gånger nu på First Ade Kit - Tangerine!
     Sen här har vi en underbar underbar underbar sång, The Cure - Love song.ja, den är fin den, Robert Smith skrev den till sin käre fru i bröllopspresent. Dom har varit tillsammans sen dom var tror jag femton eller så och är nu runt femtio, fortfarande käre och bedårande!

i felt my liife begiin

Gårdagen var så snabb att den inte hann skrivas in, man hade nationella och andra saker jag inte riktigt minns detaljer på. Man träffade Linn och åkte lite vilse någonstans nära en ekerbackagata eller så, ja. Där gick vi och skrek lite eller så tills vi vandrade rätt.
     Igår snöade det också.

  

Sen idag var skolan lite allt möjligt, engelskan var inställt, glädjedödare där!, så jag gick hem och sedan kom en saknad Lydia! Vi var trötta dagen ut, och sedan gick vi hela vägen över gatan till Plallini och köpte pizza, sen gottegodis!

     Sedan förälskade man sig i en sång, Fools Rush In - Bow Bow BowHihihih.

you're cooooold

Fuckin' cold! (8)
    
Nejdå, men igår var det nationella, nr 1. Det gick på en smörsmord timme och sedan var det hem med redbull och riesen :) :).
     Så flöt dagen på (målade glatt på Atid, fick fina fläckar på jackan och vackra highfive prickar på händerna) och sedan var man med Jimmy, för ovanlighetens skull, jag kan ana CHOCKEN.

Idag var smidig, vaknade i tid, duschade, story of my LIFE! Men oj, där hände något..
     Skola, ny cooling lärare, American John, i gympa!

Så gick Andrea och jag hem till mig och.. Ja, pluggade.. Så försvann Andrea genom dörren för att ta vägen till stan! En tid senare följde jag samma steg och mötte flickan Louise. Vi for runt lite, gled in på affärer här och där, Louise köpte sig en skjorta och sen var det tunnelbana till Skärmarbrink, där mitt egentligan hem nummer två ligger. Där spenderar jag mycket tid vill jag säga er, devoted för lajflajflajf!
     Hos min far diskuterades det heta ämnet gymnasium. Man kunde ju inte hjälpa att bli lite sur när Anne, älskad låtsasmoder detta, försökte ha rätt när vi sa exakt samma sak och vägrade lyssna när jag förklara detta fakta?..

Så bilade jag hem, köpte drivor på konsum, anteckna viktigheten, och hemma sitter jag nu och lyssnar på;;;;;;;
    
          Timo Räisänen - Sweet Marie


Man kan ju inte springa coolare än sådär, nej.

ring inte skriv inte

Drama, drama, drama.
Markus Krunegård - Stjärnfallet.


Rör dig fast jag inte får

Hihihih. Idag vaknade jag halv åtta. Så stängde jag av klockan och vaknade igen, enligt mig, klockan åtta.
     Jag gick ut i köket, segade aningen, satte på mobilen. 9.03, där ser man. Någon hade försovit sig :).

Sedan gick dagen och så var jag med Jimmy!
     Rubrik; Markus Krunegård - Samma Nätter Väntar Alla.
Video (gårdagens förband); First Aid Kit - Tangerine.:) :).

Love train
Oj, är någon underbar?
     Scrubs, underbara program :), man kan ju inte undvika att tycka om det.

Jag har vart kär och ni har vart kär

Oj, idag var söndag, fabruari första. Och idag var jag med älskade Jimmy och sedan tog man sig till Centralen och mötte käre Martin. Martin och jag tog oss vidare till Cirkus där vi skulle se...
Bam bam bam..
Markus Krunegård!
Jag säger bara att konserten var en fin upplevelse där vi hoppade, skrek (hes en aning ja) och hade allmänt trevligt ja!
     Det var underbart härlig stämning, kärleksstämpel på Vampyr, Den som dör och Stjärnfallet.

Därför måste jag ju ha en charmig sång, Markus Krunegård - Den som dör får se.
     Rubriken därav, hitta hitta hotta hitta. Höhö, lyssna efter Martinbiten också, det är sött 8).


saturday night live

Gårdagen for förbi med en ryslig fart den, det for till skolan, vart i skolan, konstruerades en lägenhet i skolan, och lämnades skolan.
     Sedan togs det kommunala verktyg att ta sig till och tillbaka från ekerö. Ja, därmed det var man ju med Jimmy, den krabaten. Tiden spenderades med att vara :).

Idag vaknade vi inpå dagen och var utmed tiden lata, framtills runt tiden då klockan var något som kallas fem då vi åt på Burger King, en rekomenderad plats detta..
     Sedan gällde bio, YesMan blev det då ja, det var en fin komedi med charmiga skämt.

  
The Kooks - Naive, wooh babe!

RSS 2.0