bara för att vi är så töntiga

Tjenahoppsan flojkar, idag är fredag för er som icke vet, i tio minuter till! Nu hemma från trevlig bio i kista, yäs. Fick vänta en liten halvtimme på tåget hem, varav jag stirrade på en nattfjäril som försökte ta sig in genom fönstret en hel massa tid, alltid roligt. Tyckte själv att man blev att tänka på fladdermöss och vampyrer..  
    
      Här var det lite bilder från dagen i staden!
 

  

hemma är jag

Trevliga tider var det i skåne, sov i lilla kalmar söndag till måndag, undersökte kalmars slott, råkade mig in i något stängt torn..
     Sen en 6 timmar biltur hem och så var det bil direkt till ekerö! Så var jag med Jimmy från måndag kväll tills idag, vi har bland annat varit feta med grill och glass, sorbet, inte en favorit när bitar av mango i inte! Så var jag lite sådär ovanligt klumpig, som jag i vanliga fall ju aldrig är, och spillde kanske ett glas cola på tangentbordet och därmed förstörde det lite.. Men.

     Idag var det hem, fette taccos, så träffa Linn! Till kista bar det av, vidare till stan att fetta ännu lite till på Burger King. Så vandrade vi oss aktivt hem, åt lite bullar och sedan var det hem för lilla Linn.....! Men nu sitter jag här och njuter bulle med te och csi eller vad det nu råkar vara. 


ner var det till skåne

Åkt i två dagar nu, stannat i förbaskat fina små städer, sett medeltids marknad, gravstenar och en helvetes massa polkagrisar, med det övernattat i Gränna. Nu blir det att stanna i simrishamn tills söndag!


Vårat fina lilla hotell ligger på den plats som jag så vackert
ringat i rött. Japp.. Underhållande var det också :).

töntigt värre, but.....


.....It always gets to me!Happiness is
Fysatan vad luften stank när man kom ut från södra station imorse. Rejält med avgaser redan halv nio på morgonen...
     Hänt; varit med Jimmy, bland annat fått reda på mördaren(na) på harpers, varit feta, åkt hem, åkt till spånga och träffat Linn, lekt med Linn, sovit där, åkt hem idag och här sitter jag nu! Idag vettefan, fästingspruta lär väl passa sig. Alltid roligt roligt roligt. Ska sova eller liknande.

Booyeah!

.

    +        +     = (8

qlan

Usch, vad sur man blir när inget vill funka som man vill.

     Nu i dagar har jag varit med älskling, vi har blivit följare av Harpers island, snygg mordserie. Jag har också fortsatt lite längre fram än jag slutade i Harry Potter böckerna! Ska ju ha läst sexan före man ser den på friiiiday :) Även idag har jag, Louise och Lydia börjat HarryPotterMarathon. Vi hann så långt som inpå tvåan när ett program om senaste filmen kom på tv..  Yes yes, nerd is me. The nerdiness skall fortsätta imorgn!

     Men nu ska jag vara lite livlig och fortsätta bli sur om olikheter....
    

blahHm, från torsdagmorgon har jag varit med Linn i staden, vandrat mig runt söder och till globen med Lydia osv.
Fixat mien nya ipod, fått på den massa songies, heheh.

Tors.

Hm, ja. Sen senast har det väl inte hänt mycket, fästingspruta hit och dit, äntligen skyddad från hjärnhinneinflamation, farliga grejor. Kom in på Thorildsplan, gymnasium, också! ;o
     Sen varit ute och fiskat med Jimmy, som var så smidig att han tappade mobilen i sjön och fick hoppa ner i det trevliga vattnet och hämta den. Mobilen funkade efter hårtork! 

     Japp, men nu ska jag ner till konsum och köpa philadelphia och maraboukaffe!

 
This be Lazyboy.

home sweet home

Kom hem till ett soligt och varmt stockholm, tror det var runt 20 grader när man landade på morgonen. Blev härligt väckt på planet av en kvinna som armbågade mig lite i ansiktet, yum.
     Ja, man vill ju inte slösa på sommaren genom att sitta inne, nejnej... Så ska ut och träffa Andrea och växla dollars! :)
 
Också, florida var sooool och vaaaarmt och fuuuukt i luften. Lyckades bränna ryggen men rädda axlarna och vi åkte allt vi hann på universal och Disney! ;

Vädret var ju super på Universal, regnade och blixtrade och dom fick stänga ner alla åkturer... Jag och kusinen fastade också i en tunnel på en vattensak :).


RSS 2.0