raiiin

Hm, idag var det Thanksgiving. Jag är tacksam för... nej, ork. Spenderade helgen med Jims, under veckan träffades folk, en dag såg vi Lydias gitarrafton, sötsötsöt. Gillar en låt som satan som någon spelade, vals venezolano no 2. Tror jag det var den iallafall.Och oj, där gick min lampa..

Men ja, så veckan gick åt, imorgn måndag. Ska läsa i min lång fina bok nu för imorgn lär det ju inte bli mycket läst med lilla Eva och hennes meningsfulla prat och stringtrosor med blommor på rumpen och skamvrån och allt vad möjligt som kan kopplas till något i huvudet. 


          

32

Dålig uppdatering, mest pga inget humör att skriva tråkigheter.
Tills nu.....

Varit med folk, såg Hanna och Camillas uppvisning, satans bra!, sett paranormal activity med älsk, riktigt skön film, blir att köpa när den kommer ut. Sen var jag på MacDonk med Linn igår då någon smått påverkad tjej kom fram och skrek mig i örat och sedan talade om för oss att hon skulle starta ett band och att hon knullade runt mycket. Visade rumpen gjorde hon också... Hon hade med sig dagens kille också, sa det ett antal gånger och han log lite nervöst sådär..

Denna låt kopplas till en person och en person endast, sommar på en båt. Sjunger väldigt fint gör du! 

Dagens var det, bajs på er alla.  


sköningreklam


phew!

Töntigt färdig med plugget för stunden.
Hm, före plugg igår var jag i vällingen med Malin, idag före plugg var jag med Lydia! Jappedapp. Lärt min intro på river flows in you, igen, ska lära mig resten den här gången...

/\ hm.

Muse var satans bra, blev hej till ett antal gamla kompisar också!
Lovet blev fyllt med kompisar, Linns födelsedag, stan, tandläkare, dokumentärfilmer, Jimp osv. Första dagen tillbaka till skolan slutade tidigare än planerat skulle idag, svenneläraren släppte lös och lämnade lektionen tio minuter in. Så slutade kvart i elva :)

RSS 2.0