helg

Mysigt värre, alla tunnelbanor är helt mongo så jag och Emma satt och väntade i en dryg halvtimme på tunnelbanorna. Slutade med att man fick åka genom spånga. skakar sönder av kyla, blä. Lördag kväll var detsamma, fick vänta en evighet ute i nacka någonstans på saltsjöbanan som också var någon halvtimme sen sådär. Men, kul att vara på modeveckagrejsak, se Emmas kusse Niklas och några till dansa. Så sov Emma och louise över, inte lätt att komma någon annanstans för den delen, och idag åkte jag och Emma ut till ekerö och träffade Malin och Niklas. Men nu ska jag soooovaaaaa, inte mycket sömn igår.,

Lördag kväll drog jag ut och fika med några, trevligt. Sen söndag, alla hjärtans dag som alla så väl påpekar, var jag med Jimmy. Måndag efter skolan åkte jag, Emma och Malin till mig och bakade brownies, kolla shrek och färga Emmas fina hår! Så spenderade de också natten här.

Idag är den där långa hatiska dagen på veckan, men gick ganska snabbt faktiskt. Måste nu bara plugga till ett förhör imorgonbitti som jag knappt läst ett skit om.....


riktig lördag

Idag var jag på Ikea, fan vad kul det låter men faktiskt, och åt sen ute med papi, syster och Samuel. Igår chillade jag hemma med Louise och Lydia, kuligt kuligt och dan innan det var jag med Jimmy. Då hade vi också major artikelskrivande. Skitigt gick det säkert, men hoppas går ju.
Känns hur sent som helst, orka att klockan inte ens är fem........ B. Får se vad som händer med kvällen!


.
lillördag

Helgen var relativt kul, fredag blev Jimmy, lördag blev Linn och fail till ett stängt köpcentrum, sen Jimmy. Sen söndag spenderade vi natten hos sööööta Natalie. Blev inte mycket sömn och på måndag var vi för det mesta döda (mest vi från föräldrarnas rum, kekekekke). Idag drog man iväg till stan med Natalie och Malin. Köpte mig lite grejor. Sen fik med Natalie då Malin blev en dissmister.

Och imorgon börjar man seeeeent. Ser dock inte fram till skolan imorgon alls, skriva tre timmar på en artikel, yay. Inte förberedd ett piss. Fast efter blir det att träffa pälsk, en sötsak jag saknar gott och väl!


äntligen fredag

Jani, i onsdags sov Lydia och Felicia över, kuligt värre :) Torsdag blev det fotboll och det är ju det bästa som finns om jag får säga det själv! Fast nej. Sen blev det till Jimmy och där stannade jag tills imorse då jag sedan åkte till skolan för att ha två nästan helt onödiga lektioner. Så njöt man lunch med mami och nu sitter jag här. Ska snart ut till landet igen :) hehehehehehehehee.


depeche mode

aaaaaah, depeche var grymma. Dock var jag och Lydia nästan yngst i publiken, men vad ska man göra. Också, söndag gick vi på södra latins haitigala!

Iaf, idag slutade vi tidigt och jag och tjejorna och åt i kungshallarna. Köpte lite fina saker också! Ska snart ut och intervjua en copywriter. hehehhehe.

       

 

Bilder; depeche mooode och stenhamra med Natalie, Malin och Emma.
RSS 2.0