noon
25e

Äntligen måndag! Och snart tisdag. Idag har jag under skoltid blivit både flätad och ritad, sen åkte man till vällingby med människorna för... plugg. Fast ne. Prov imorgn, lär inte hända för min del. Förtjänar faktiskt en sovmorgon med tanke på att jag har skola fram till klockan sex, drygt.
Och oj, igår var Jimmys och min typ 17 månaders dag! Älskling då, vem trodde det... :) Puss på dig nörd. Också Natalie och Tomas, två och ett halvt år tillsammans, grattis klämmis! :)

 


satc, saisonale eins-sechs

Japp, sex&thecity är vad jag underhåller mig med för att undvika att plugga. Jag har kommit fram till att fixa upp mitt rum, fast ingen ork och bla bla, så det får vänta. Just nu är det stormat iallafall! 
     Jag har också kommit fram till att jag ska ha en ny nygammal mobil. Imorgn! Också, dessa tröjor vill jag ha. Råkade väl sno från något annat ställe, men gilla gilla och jag ska till weekday.


plugg

Idag är ju bara en dryg dag i sig och att vakna halv fyra på morgonen gjorde inte den här tisdagen bättre på något vis. Känner mig som en översömnmedeldoserad sak som går runt och somnar överallt. Dessutom var färsen till lunch idag är grov besvikelse, för att äka på det negativa. Men jaja, imorgn blir det iaf nice, dous lektioner av tres inställda. Fast börjar ändå 8.10, suckie. I'ma sink my teeth into the books, väldig massa läxor och prov redan.Söötttiiiaa.


12-

Igår var första skoldagen, gick väl ungefär som en vanlig sådan. Efter skolan åkte jag med Malin till stan, köpte lite ditt och lite datt! Sen åkte vi till ekerö, hon hem till stenhamra, jag till Jimmy. Och nu sitter jag hemma! Äckligt kallt ute, mer än 10- är ju bara... ondska. Speciellt när man åkte för långt med bussen och tvingas gå i kylan och det blir så kallt att man inte känner av fingrarna..

Usch, jag saknar sommar. Hur många evigheter är det kvar egentligen?

 mycket göra

Känns som en torsdag idag.. Men tydligen är det bara onsdag! Igår var jag med Linn, hon spenderade natten och idag ska vi ut och shoppa. Råkade missa hela mellandagsrean, förutom det där halsbandet och ringen som icke var på rea. Så julpengarna får helt enkelt gå åt i efterhand! Sen till kvällen blir det inte hem utan ut till landet! Ekerö, hälsa på en fin lite bonde (Malin är också en bonde för den delen) (Och nej, jag är inte en stadshora för det!).


don't you.......Weird gammal bild av Adrian.. Extremt snygga kläder.

Igår var det bio med papi i heron city. Fick äääägande nya hörlurar, gilla gilla gilla. Efter heron åkte jag till Lydia, en hel massa tyst fult garv och spirited away, sov över. På sen morgon åkte vi och simmade i jakobsberg. duktiga flickor eller vad, simmade 2000 m. Ska börja göra ofta, härligt är det.


 


2010

Hemma för första gången sen i tisdags, ska vara lat och fet och lat...
     Iaf, i tisdags var jag med Lydia, simmade 1500 meter, aktiva som vi är! Sen shoppade vi med Emma, Niklas och Malin. Köpte lite fint halsband, ring (som tydligen var för stor dö ner dig dumma ring) och på kvällen till Jimmy. Där stannade jag, firade nytt år, sen till Linn. Jävla massa åk och dåligt busskort! Men som sagt, ska vara fet och lat och lat hela kvällen nu.


RSS 2.0