a la vecka

Vecka vecka vecka 13.
Måndag - var dagen fri av skola. Då passade man på att skapa tårta, muffins och pizza. Hihihi.
     Också åkte man iväg till Globen och såg the legend Bob Dylan. Han var förbaskat duktig tycker jag nog :) :).Tisdag - Denna dag åkte jag till Tyresö gymnasium och satt där, pratade där, sjöng där. Fan vad spännande och saker. Nejmen, det var kul, folk var kul och skola verkade bra...!

Onsdag - Nationella engelska, gick åt helvete skulle jag tro eftersom jag absolut inte höll mig till ämnet, satan :).
Sen blev det stan med Louise och Tilda, kul kul kul.

Torsdag - Woh, det kallas blodprov och man stack en nål i armen på mig! Härlig tant som stack nålen i en och pratade om gymnasievalen och hur hennes son hade helt fantastiska betyg. Sen skola sen Linn, då vi hade trevliga stunder!

Fredag - Dagen då jag var i skolan och efter skolan med Lydia. Vi åkte till götgatan vad jag minns, och fikade sedan på Tully's Coffee. Så satt vi och segade och allt möjligt vad vi gjorde!

Lördag - Var man med Linn, vi åkte till staden och shop, iallafall Linn. Sen till södra och fetta på Subway.

Söndag - Ska jag plugga plugga plugga. Och nu är klockan framställd en timme, den bästa tiden på året, finns bara en sak att säga flickor och pojkar;
Here Comes The Sun (little darling) - The Beatles.end av v12

Tårtkalas...!
     Nej, faktiskt inte. Lördag ska jag tala om att det sågs bio med lite människor, det åts och sådant. Mycket trevligt! Vilka människorna var kanske är spännande för hela världen att veta så det var Jimmy, Finnerman, Lilian och Sigrid. Vi såg Slumdog Millionaire, ett faktiskt bra filmval och gjorde det mesta rätt bortsett från slutet, ingensomhelstkommentar.

     Nu är söndag kväll, under dagen har jag vandrat runt med Jimmy och letat efter Rytmus. Det tog oss några halvtimmar mer än det hade behövt tror jag nog..

Men shit pommes, nu skall jag äta bulle och leka fettolodis.


Aerosmith - PInk gets me high as a kite (8)

hihih.

Nejmen, igår, torsdag, vart det prao och sedan Linn!
     Idag vaknade jag sju och blev hämtad av Victor halv åtta. Vi åkte iväg till maxim där resten av dagen spenderades. Det åts, sprangs runt, blevs besökt av läraren Micke och satts satts satts medan dom spelade in den tre minuter långa dialogen i en väldig massa timmar. Men roligt var det!

Sedan vart det hem, hötorget för blommor och så 50fest för Anne, man gratulerar! Vi åt och jag pratade med lite finsksvenskt folk, alltid trevligt, lite prat med Adrian. I like his kommentar till Mira, en åttaåring, om att hennes syster råkade spilla ut hans vin;
- Vet du, att Vega spillde ut mitt vin, och jag hade knappt druckit något alls av det, så nu kommer jag inte kunna bli full. Taskigt va?
Mira - Jaaa.
- Jag tror hon gjorde det med flit.

Hihihi, sött rött :)


Regina Spektor - Better.

sing it....!

Torsdag morgon.
     Måndag och Tisdag var och sov man hos Jim.
Onsdag träffade man lilla Louise inne i staden och hittade hennes väl efterlängtade skor! Hon blev inte sådär väldigt överlycklig utan började överväga att lämna tillbaka dom... :) I stan sa man också såklart hej till Lina, Fanny och Hanna! 
     Men så bar det av till spånga där vi var och var och sedan kom Jocke, en härlig prick detta. Så vi tre var ett tag hos Louisen och sen åkte alla hem till sig!

Och en sak som stör mig då helvete och även min pengabank... (8, om jag inte hade klippt mina naglar kortkorta i måndags hade jag igår tjänat mig en tusenlapp på att hålla en skylt... Man tackar och ler! :) Istället fick jag sitta statist i bakgrunden på samma reklam, en detalj jag länge planerar att peka ut. Ha ha ha.

godermorgenochfarväl!


mjau mjau mjau mjau... (8)

Hihihihi.
     Här kom man igen och ska skriva måndag. 
Idag har jag vaknat, åkt till fryshuset där jag träffade lilla Andrea. Vi sa snabbt hejdå då hon skulle till dans. 
Jag fick sitta med en grupp men blev ropad först till sång. Gick ju dugligt bra får man väl säga. Sen vart det bla bla bla bla och så hem att hämta betyg och id som jag tidigare glömt.
     
     Väl framme igen vid fryshuset hade jag glömt sakerna igen och fick åka fram och tillbaka ännu en gång. Så bar det av direkt till Rådmansgatan. och trevligt trevligt träffade man på en pedofil på tunnelbanan som tyckte att det var synd att man inte var singel, men erbjöd sig själv med en kondom och talade om att han satt och smekte sig under byxan
(.....)

Men nu skalls det vidare att vara i full gång med olika projekt, hellyes...!

sammanfattning....!

Jamen människor, nu har det gått dagar och man är inne på veckas tolv redan. Man kan ju lista upp dagarna jag missat att skriva in, av allas stora intresse att höra.....!

     Onsdag - Man spenderade dagen med söta lilla Hanna i spånga, dagen gick med spelande och med andra ord, alltid lika roligt! :)
Torsdag -  Jag låg hemma och var sjukling med vad jag inte minns, men låter ganska logiskt om man skulle säga ont i halsen. Man hade ju svullna halsmandlar och jösse, det fick folk veta av på fredag då jag måste sagt det minst tjugo gånger..
Så, sedan på fredag var jag åter i skolan och man gjorde det lilla engelska nationella. Det kan man inte precis kalla sig ensam om att ha gjort...! Det var lätt som en pannkaksliknande plätt och sen gällde sista lektionerna och sen, hela resten av dagen var jag med Patric, Tilda och Simon. Vi åt dinner i hötoorgshallarna eller vad dom nu skulle få för sig att heta och sedan bio, tror hemma värst, borta bäst.. :) 
     Och lördag, wiiie. Flickan och pojkan sov in my lägenhet och sedan kom det någon flicka vid namn Erik under dagen och tillsammans åkte vi alla till spånga! Jag sa farväl till människorna och åkte vidare till darling Lydia, Lydia, Lyyydia (8)... Vi var feta och köpte lite candy och kollade på en otroligt inte alls töntig film :) :).  Sen åkte vi med Lydias far, hennes syster och systers kompis som jag tror heter Axel?.. (a) till ........
Bada bada bada badoooo
José Gonzaléz konserten i Uppsala, woh!
     Den var underbart mysig och bra och sedan åkte vi hem och sov hos Lydiaflickan.

Och Söndag åkte jag till ekerö och spenderade tid med Jimmy. Hans morfar verkade fylla sextio, grattis herre, och några av hans små släktingar kom över på middag, då man fortfarande var kvar.. Det blev tårta och sedan åkte vi två små barn till söder and spent the night. 

wiiiiie.                 
                Sötsakerna då...!

i hate the way you want me to be     Hihihih, Trap - The Cure.

Från söndag - var jag med Jimmy lite, sen skulle han iväg på Metallica, som sorgligen och dramatiskt sett var inställd. Men mer än så vet jag då inte... B r a i n y.
I går, måndag that is, var jag i min skolbyggnad och under förmiddagen blev vi utlärda hlr...! shiet. Jag tror att det huvudpunkten där var när Tintin örfilade den där dockan man ska öva på.. :) :) :). Sen åkte jag med Andrea och hade en takeaway fika och så vidare till ekerö där jag spenderade natten till idag, tisdag då man hade en ledig förmiddag. Fast man mötte ju ändå upp med Andrea och hade musik, hihihihihihih.
     Sen var skolan slut och då gick man runt lite ute och sen gick man hem och hade ont i huvudet resten av dagen också... Men tralalalalalal.

dinner and a show

hejsanhoppsan och dagarna har bara trillat förbi...!
     Hm, torsdag finns väl inget att kommentera, jag tror jag åkte med Andrea till mitt gamla dagis den dagen för att be om prao (: Sen var jag med Linnvard.

Fredag - Linnie and myself tog oss till någon slags middagsgrej där även en tävling, dansande tävling, pågick. Det var allt trevligt och vi kom hem någon gång på natten till spångsterlinns hus där vi spenderade natten.
     Dagen därpå, lördag, åkte jag hem ganska tidigt och städade mitt trånga lilla rum. Närpå efter det åkte jag med syster till pandura eller namnvis något och mötte sedan lilla Jimmy. Så gick timmarna och hem till bellini kom moster, morbror och käre deras vänner...!
     Moster käre fyller år, idag, och det firades med att äta libanesisk mat!


I Got Stripes - Johnny Cash!

I

booyeah

Shitespommesfrites. 
     Igår hände det första lilla intagningsprovet och det hände på Kulturamaskola. Jag åkte med lilla Lydia och Tova, som skulle prova sig in på gitarr. Så vi satt ett tag, sedan var det tid. Jag togs då in först av dom väntandes. I rummet fanns en man bakom ett piano, en mick och ett bord med tre folk bakom. Började med att man fick sjunga en sång, utan ljud till, usch..., sen babababab till blues, och vidare.... Vill ni veta mer?

     Synd, får ni inte. Nu är iallafall onsdag och idag var jag i skolan och sedan gick jag med Andrea genom stan, genom gamla stan, och åkte sedan till hägersten. Så tog jag mig hem och korsstygnade, ja, det är förbaskad kul det. Så till pappa. Middagstajm. Där hade vi lite Johnny Cash moments och sen åktes det hem.

Fan vad kul och spännade och läsvärt....! 
     Hihih, hejdå.


Johnny Cash, June Carter - Jackson.

Måndag

Idag, första dagen i skolan. Kul.
     Inte mycket att säga, energi energi enegi.
Efter skolan träffade jag Louise och vi gick till varje, varenda, H&M i stan. Japp, i jakt på skor.


sportlov

Där gick det en vecka, och här är den i snabbspel;

Fredag-måndag - Lugna tag med Jimmy.
     Tisdag - Jims kusin Alex fyller härliga 21 och man åker till sundbyberg där det firas. Man följde ju på lite fint sådär :).
        Och, tisdag var även 24 februari, vilket gör något till ett halvår! ;o
Onsdag - Begravning, respect till detta och jag kände inte människan såväl som alls, men ja. Denna dag fyller även Lydia år, cong-cong-congratulations.
     Torsdag - Åkte hem från Jims ekerö och träffade Liiiinn. Vi hade feta fina stunder, dans, och sedan gällde poker med Jimmy och Anders. Trevlans.
Fredag - Jani, en viss pojke träffades och vas med.
Lördag - Jimmy, den vissa pojken som varits med dagen innan åkte hem och jag träffade Tilda och Louise, de tösarna. Vi spenderade tider i stan, fikade på Sandy's. Så skiljdes vi åt, jag åkte hem. Louise kom, vi åkte till spånga. Var i spånga, träffade Lydia. Flickorna följde med till mig, Tilda kom lite senare och slumberparty, woh woh woh.
     Söndag - Oh lord, idag! Förmiddag - Louise och Lydia åkte hem. Tilda och jag åkte runt, det togs till spånga och sen för mig till ekerö. Kul eftermiddag hos Jimmy och så far det hem. 
   
Inget mer lov, och nu varar skola :).
 


RSS 2.0